Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

1. Χθες στον ηλεκτρικό ήταν ένας μαύρος ίδιος με έναν από τους δύο που συμμετέχουν στην τσόντα της Τζούλιας. Ένιωσα δέος. (μαρτυράω ότι την είδα αλλά nevermind).
2. Αύριο θα δώσω μάθημα αλλά βαριέμαι τόσο πολύ να διαβάσω που γράφω βλακείες στο μπλογκάκι μου - καλά λέτε από δω να βγήκε η λέξη blog? μπλοκάκι-blog- αλλά όμορφες βλακείες παραδεχτείτε το.
3. Πάντα όταν είναι να βγω κάπου πρώτη φορά κανένα ρούχο δεν μου κάνει. Απορώ γιατί τα αγοράζω. Είναι μερικά τόσο πιν-απ και κάποια άλλα "Β", κάποια άλλα συντηρητικοκομψοσέξυ και κάποια λέτσοπάωναδώσωμάθημα. Τελικά, πάλι χάλια θα ντυθώ από τόσα ρούχα.
4. Όταν πίνεις μπύρα κατουριέσαι πάντα; Μερικοί λένε όχι. Εγώ λέω ναι.
5. Παρεμβολές γραμμών όταν δίνετε μάθημα σας έχουν τύχει; Εμένα ναι. Δεν πειράζει ακούς τις απαντήσεις της άλλης και γράφεις. Κάνεις κι ένα σταυρό να ναι σωστά. Αστειεύομαι δε συνέβη σε μένα. Αλλά συνέβη, δατς φορ σουρ.
6. Ναι ή όχι; Ναι ή όχι; Δεν έχω λύσει ακόμα αυτή την απορία.
7. Φόρεμα replay με 10 ευρώ και τέλειο γιατί είμαι γαμάτη (λέμε τώρα). Από 189 αρχική.
8. Τελικά όσο κουλτούρα και να το παίξω μήπως κατά βάθος θα είμαι πάντα χαζογκόμενα, ξανθιά και άσχετη σε όλα αυτά που θέλω να λέγομαι σχετική;
9. Έχει πλάκα που μερικοί νομίζουν πως ό,τι γράφεις ή φαντάζεσαι σε ένα μπλογκάκι είναι μόνο ή πάντα προσωπικό σου. Πόσο διχασμένη θα μπορούσα να είμαι;
10. Σίναμπον; όποιος τρώει καλά, κατάλαβε γιάμι γιάμι

2 σχόλια:

Κατερίνα είπε...

Η αλήθεια είναι πως φτάνοντας στο 10 και πάνω που πήγα να πάρω το βλέμμα μου για το επομενο Post σου είδα το "σιναμπον"...χμ χμ χμ ωραία τα σίναμπον αλλά το θέμα είναι πως τα τρως..χαχαχαχα!Love u!

Amelie είπε...

Σίναμπον, αγάπη μεγάλη, με κανέλα ειδικά.