Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Φίλα...τον βάτραχό σου!

Είναι βράδυ. Βράδυ στην παραλιακή. Τα μαγαζιά αν και ακόμα δεν έπιασαν οι ζέστες ασφυκτιούν από τα 15ποντα που συρρέουν προς την είσοδο του πιο κυριλλέ μαγαζιού που θα συναντήσει κανείς προς τα λιμανάκια. Μπροστά σου στρουμφάκια-άντρες που περιμένουν να σε "τοποθετήσουν". Έπειτα ο διαχωρισμός των θέσεων στο μαγαζί. Οικονομική κρίση, σου λένε μετά.

* Η πασαρέλα της τουαλέτας

Ξαφνικά απόρησα που δεν έβλεπα κοντή κοπέλα. Όλες άνω του 1.70   με τακούνι ή χωρίς, look τρελής δεκαετίας που μόνο αυτές είχαν ξεθάψει. Γυναίκες με αυτοπεποίθηση, γυναίκες ανασφαλείς, με υπερβολικά προσεγμένο βάψιμο και ντύσιμο που νόμιζες ότι είχες βγει με τις κοπέλες του cosmopolitan. Άλλες με σωρτσάκι, άλλες με σχεδόν κελεμπία, άλλες με φλόραλ επιλογές και πάντως όλες με κάτι μαρκέ πάνω τους. Προφανώς είχαν όλες αποδράσει από το κάστρο του μπαμπά και έψαχναν τον πλούσιο πρίγκιπά τους στην παραλιακή. Έκαναν λάθος;

* Ποιος είπε ότι σε αυτά τα μαγαζιά δεν οργιάζουν τα λιγούρια;

Ρε, σου λέω αυτοί εδώ είναι χειρότεροι. Γουστάρουν φαίνεται το σνομπ ύφος που κουβαλούν αυτές οι γκόμενες. Τις σκανάρουν πρόχειρα από πάνω ως κάτω να δουν τι φοράνε και προφανώς δε θα πρόσεχαν ούτε την τεράστια ελιά που πρόσεξα εγώ σε μία τύπισσα που φορούσε σωρτσάκι ούτε τα στραβά δόντια ούτε τα δάχτυλα του μουλαριού που χαλούσαν τα Doukas-xatzidoukas της.

* Αν ήμουν άντρας

Ε και έπρεπε κάπου να την πέσω κι εγώ για να πω ότι είχε νόημα το βράδυ μου και τα ενδεχομένως 30-40 ευρώ που χάλασα για να πάω, στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα το διασκέδαζα μέχρι τελικής πτώσεως. Αφού όλες γι'αυτό πάνε, για να γνωρίσουν γκόμενο. Αν δεν πας με μεικτή παρέα και πας με άλλες δυο φίλες σου, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Αλλιώς πήγαινε να γλεντήσεις και σε ένα ρεμπετάδικο να σου βγει πιο φτηνά.

* Τι γίνεται όταν έχεις σχέση και βγαίνεις σε τέτοια μαγαζιά;

Μπορεί να είμαι πολύ συντηρητική, δεν έχω διαχωρίσει ακόμα την ανώμαλη φύση μου από την φυσιολογική και ενδεχομένως συγανοπαπαδίστικη αλλά ποιος ο λόγος να πηγαίνεις τακτικά σε τέτοια μέρη αν έχεις αγόρι; Το πιο ιδανικό είναι να πάτε μαζί, κάπου να χαζεύετε την θάλασσα ή τον κόσμο και όταν πια θα γεμίζει το μαγαζί να αποδράσετε και να πιείτε ένα ποτό, να, σε κείνο το μπαράκι, κάτω στα βράχια στα λιμανάκια που έχει και Guinness.

* Τι παίζει με τους εκεί άντρες;

Είναι λιγότερο ψωνισμένοι από τις γυναίκες. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις δε γνωρίζω πολλούς άντρες που θα μπορούσαν να ξεχωρίσουν τι μάρκα είναι αυτό και τι μάρκα ακόμα και το κραγιόν της άλλης. Τις περισσότερες φορές κοιτούν την φυσική ομορφιά της γυναίκας ή τον φυσικό τρόπο με τον οποίο έχει πετάξει τα κάλλη της έξω. Τι άντρας από τα ακριβά τι από τα προάστια τα μακρυνά, είναι άντρας. Λίγο θα τον νοιάξει τι φοράς. Εκτός κι αν είσαι κατηγορίας (ονόματα δε λέμε, οικογένειες δε θίγουμε), όπως και να έχει Βού. Τότε με συγχωρείς, ούτε εγώ θα το θελα ούτε ο ίδιος ο θεός. Είναι δε πιο κουλ διότι εκτός του ότι έχουν το χαλαρό στυλάκι, φοράω βερμούδα στο island αλλά δεν παίζει πόρτα γιατί με ξέρουν και είμαι φραγκάτος, λίγο τους νοιάζει τι θα δουν οι άλλες. Και πολύ μ'αρέσει έχω να σου πω αυτό το στυλ. Χαλαρά. Το καλοκαίρι είναι για λίγα και καλά (ρούχα), havayanas και κοκτέιλ.
Διάλεξε και φίλα όποιον βάτραχο θες, αν είσαι ελεύθερη, να δούμε σε τι θα μεταμορφωθεί την επόμενη μέρα και μην ξεχάσεις να μας πεις και εμάς.

21 σχόλια:

Shattered Words είπε...

Αν έχει GUINESS, να πάμε τότε..! :)

!sweety! είπε...

"Προφανώς είχαν όλες αποδράσει από το κάστρο του μπαμπά και έψαχναν τον πλούσιο πρίγκηπά τους στην παραλιακή."

Κάτι παρόμοιο μου συνέβη σήμερα το μεσημέρι και πιθανολογώ πως θα συμβεί και το βράδυ...

Ορισμένες γυναίκες κάνουν τόσο απελπισμένες προσπάθειες να βρουν τον "πλούσιο & ωραίο,αλλά ταυτόχρονα ρομαντικό και να τις σέβεται" άντρα που χάνουν κάθε ίχνος σεβασμού προς τον ίδιο τους τον εαυτό!

Συμφνώ δε απόλυτα σε όσα λες για το καλοκαιρινό ντυσιματάκι!It's summertime after all...Η εποχή της χαλάρωσης!

Καλό απόγευμα & καλή εβδομάδα τέλεια Ααμέλια!!!!!!:)

the elf at bay είπε...

Αυτά τα παραλιακά μαγαζιά τα σιχαίνομαι λόγω τέτοιων θεάσεων που περιγράφεις. Όλο το δήθεν μαζεμένο εκεί. Δυο φορές έχω ταξιδέψει προς παραλιακή κι αυτό λόγω ανωτέρας βίας!

Amelie είπε...

@ Shattered words, είναι πραγματικά ωραία απλά να πεις στην κοπέλα ή σε φίλη ή σε όποιον πας να φοράει παπούτσια αντοχής σε χώμα και βράχια :p
@ sweety, χαίρομαι που ταυτίζονται μερικές εμπειρίες! Σου εύχομαι κουράγιο και υπομονή σε αυτά που έχουμε να δούμε. Συμφωνώ δε απόλυτα με την φράση "απελπισμένες προσπάθειες". Ακριβώς αυτό!
@ the elf at bay, σα να λέμε βασανιστήρια, πωπω τι έπαθες βρε παιδί μου :p
Να πω την αλήθεια μου, αν μείνω καλοκαίρι Αθήνα, θα τις κάνω τις επισκέψεις μου και σ'αυτά, η δηθενιά εξαπλώνεται παντού άλλωστε.

the elf at bay είπε...

Ψυχολογικός πόλεμος. Από την μία οι μαλακισμένες γκόμενες με υφάκι 1000 καρδιναλίων κι απ΄την άλλη το χαζό λαγωνικό με τα βαρβάτα προσόντα. Σκέτη αηδία.

Amelie είπε...

@ the elf at bay, καλά οι γκόμενες βγάζουν ξύδι αν τις στίψεις, φορ σούρ! Τα βαρβάτα υποτιθέμενα προσόντα.

!sweety! είπε...

Καλό μας κουράγιο!Έχουν πολλά ακόμη να δουν τα ματάκια μας!

Ανώνυμος είπε...

πωπω απεχω χρονια απ το σπορ και δεν εχω ιδεα πια το τι παιζει!!

Amelie είπε...

Ρε, ποιος ψήφισε "κλάνεις"; Να το πει να δούμε τα κότσια του :p

κόκκινο φουστάνι, μην ανησυχείς δε χάνεις και τίποτα..!

vs είπε...

sorry...to stomaxaki mou

La Romantique είπε...

Αχαχα θυμήθηκα πως τις προάλλες που ήμουν σε club πρέπει να είπα 3-4 φορές "Τι ωραία που θα ήταν να βρισκόμασταν τώρα σε μια παραλία με μπύρες". :p

panos srpk είπε...

Σε κλαμπ έχω να πάω απ'την αμαρτωλή εφηβεία μου. Αν είναι να πάω, θα πάω σπάνια, λόγω ανώτερας βίας.
Έχω σιχαθεί να βλέπω όλο αυτό το δήθεν εκεί μέσα. Όλα αυτά είναι μαλακίες. Όλοι αυτοί πάνε εκεί λες και ότι μόνο εκεί πρέπει να πας για να σε προσέξουν, να κάνεις τα κονέ σου, να φασώσεις, να γαμήσεις, να αποκτήσεις ένα στάτους τελοσπάντων.
Βαρέθηκα.

Amelie είπε...

vs, εσύ κλάνεις δηλαδή; Και μάλιστα εις διπλούν; :p

λα ρομαντίκ, εγώ έλεγα να είμαστε σε παραλία να τρώμε σουβλάκια. Κοιλιόδουλη μεν εντός θέματος δε!

σάρπερ, μεγάλη άρνηση..! Κι εγώ τα έχω βαρεθεί αυτά αλλά αν υπάρχει όντως μεγάλη δική σου παρέα και δεν πηγαίνεις μόνο για τα κονέ αλλά για να χορέψεις είναι καλή φάση. Υπάρχουν πολλά είδη κλαμπ άλλωστε. Φυσικά και αυτά τα δήθεν της βαριάς πόρτας τα κράζω κι εγώ. Έχω να σου πω ότι μια φορά έχω πάει σε αυτό με την αυστηρή - υποτίθεται- πόρτα και ενώ γενικά δεν έχω στυλιστικά θέματα, λίγες ώρες πριν πάω ένιωθα λέτσος ανοίγοντας την ντουλάπα ενώ παράλληλα είχα αλλάξει γνώμη 10 φορές :p Άγχος, όχι αστεία.

panos srpk είπε...

Καλά εννοείται ότι αν πάμε μεγάλη παρέα για χαβαλέ και μόνο, θα πάω. Αλλά να σου πω και το άλλο. Δεν βρίσκω όρεξη πλέον ούτε κέφι εκεί. Προτιμώ κάτι παρακμιακά μέρι σαν το Κ44 στο γκάζι, χαχαχα
Από στυλιστική άποψη δεν έχω θέμα, είμαι και πολύ στυλάς χαχαχα αλλά το θέμα είναι οι μαλάκες οι πορτιέριδες που σε κοιτάνε με μισό μάτι λες και σκέφτονται "ναι καλά αυτός θέλει να βρει καμιά γκόμενα μέσα, να τον αφήσω ή όχι?", τη στιγμή που βάζει μέσα όλα τα είδη γκόμενων με βυζιά κι εδώ είναι που ξενερώνω.

vs είπε...

thelw na dhlwsw oti se kamia peroptush den aeristika 2 fores..
mou ksefige mono mia kai ayth kata lathos..
Prepei omws na mou angmwristei oti san amthrwpos eimai ilhkrinhs.

Amelie είπε...

σάρπερ, τώρα μιλάς σωστά γιατί κι εγώ για το χαβαλέ πηγαίνω παρόλο που ακόμα κι εκεί δεν σταματάμε να είμαστε υπάρξεις (αιθέριες και τρέντυ:p )χαχα οπότε αναγκαστικά μπαίνουμε στο παιχνίδι τους. Πλέον με την αντιστροφή των ρόλων θα έπρεπε να λένε: "Καλά, πάλι αυτή εδώ, δε βαρέθηκα να τα πετάει έξω για να βρει γκόμενο;" και να τρώει πόρτα ..!

vs, ομολόγησες! Δική σου ήταν αυτή η μία! χαχαχαχα γελάω απλά!

Amelie είπε...

ααα μπάι δε γουέι, το k44 το λατρεύω όπως και τα live του. Τον χειμώνα μόνο. Τώρα επιβάλλεται η παραλία κι ας μην είναι της παραλιακής.

panos srpk είπε...

Ντάξει είναι λατρεία το Κ44 αλλά κι εκεί έχουν πέσει ποζεριές. Τεσπά. Να μου πεις όταν ξαναπάς στο Κ, χαχα

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολειστε με τους τρυγυρω οταν βγαινεται εξω παιδια...χανετε χρονο απο την καλοπεραση σας.
(...εκτος αν θελετε να ανεβασετε αναρτηση στο μπλογκ σας... :) )

Amelie είπε...

netman, κανείς δε κυκλοφορεί με μάσκα το βράδυ. Κι αν κυκλοφορούσε, θα είχε δύο τρυπούλες ώστε να βλέπει που πατάει. όταν βγαίνω θέλω πάντα να βλέπω που πατάω. Έτσι ξέρω και που βρίσκομαι ;)

Ανώνυμος είπε...

Πριν μερικα χρονια θυμαμε,βγηκα μ εναν φιλο που ειχα καιρο να τον δω,και δεν το ξεχνω μιας και ειναι χαρακτηριστικο παραδειγμα του κλιματος που περιγραφεις...

Καλοκαιρακι ηταν.Ο φιλος μου δεν εχει την ανεση η το θρασος αν θελεις,που απαιτει το φλερτ.Εγω ειμαι πιο αλεγκρος οταν εχω ορεξη...Μπαινουμε στον κηπο του μπαρ...Ηταν καταμεστος...Ουτε θεση για ορθιους πουθενα...Βλεπω δυο ξανθιες σ ενα σταντ...Λεω αμεσως στον φιλο...Παμε εκει...(στις ξανθιες..)Φτανω πρωτος στο σταντακι με τις ξανθιες, και λεω πως θα καθησουμε μαζι τους μιας και δεν εχει αλλη θεση και μπλα μπλα...εν μεσω χαμογελων...Ερχετε και ο φιλος..καθομαστε και αρχιζω τις συστασεις...Γυρνωντας στην ξανθια που μ αρεσε εμενα πιο πολυ απο την αλλη,ωστε να μου πει κι αυτη τ ονομα της,εμεινα αφωνος,που αντι να μου το πει,με ρωτησε...."...Τι δουλεια κανεις?"...
Αν θελετε το πιστευετε,ομως οσο μειναμε μαζι τους,δεν την ξανακοιταξα ...και δεν της απαντησα βεβαια...
Ευτυχως η αλλη ξανθια ηταν μια χαρα κοπελα και περασε λιγο ευχαριστα η ωρα...
Ο φιλος ανταλλαξε τηλεφωνα και βγηκε κι ολας...Κι εγω ενιωθα σαν την Βασιλειαδου...Θεια απ το Σικαγο...