Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Βραδυνή αυπνία

Ροή σκέψεων...

Παραλία, Νέα Μάκρη, Λούτσα


Μπρατσάκια

Ξέρεις την λέξη αλισάχνη;

Μου έχει λείψει η αίσθηση του αλατιού στο σώμα
Θέλω να πάρω το ποδήλατο μου να αφεθώ. Να χαθώ; Γιατί όχι! Να ακούω στα αυτιά μου τη φωνή του Ρένου Χαραλαμπίδη κι ο αέρας να ναι με το μέρος μου. Θέλω, θέλω...

Ο δρομέας στο πλάι δείχνει 8 ψυχές. Οι μοναξιές ξαφνικά ενώνονται.

10 σχόλια:

Mairyliscious είπε...

τι ομορφες φωτογραφίες.........

Amelie είπε...

@ Mairyliscious, σ' ευχαριστώ! Είναι δικές μου, παλιές αρκετά. Ως επί το πλείστον δικές μου βάζω. Σ'ευχαριστώ που πέρασες :)

La Romantique είπε...

:)
Πάρε το ποδήλατο και φύγε.

Amelie είπε...

@ καλή μου la romantique, θα το κάνω. Προς το παρόν με δεσμεύει η πόλη και ο κόσμος της. Σύντομα όμως θα πάρω το ποδήλατό μου και θα φύγω. Σ' ευχαριστώ :)

La Romantique είπε...

Μην τους επιτρέπεις να σε δεσμεύουν! Προσπάθησε. Εσύ μπορείς, το ξέρω. Το διαβάζω. :)

Διάβαζα τώρα και τα προηγούμενα posts(έχεις κάνει πολλά :P) και θέλω να σε ευχαριστήσω για τα όμορφα λόγια για το blog μου. Έχω σκεφτεί πολλές φορές να το διαγράψω. Αλλά έχεις δίκιο, είναι μνήμη, όχι βιασύνη...

Amelie είπε...

@ la romantique, εσύ το ξέρεις, πρέπει να το μάθω κι εγώ!
Πολύ χαίρομαι που τα διάβασες. Να μην το σβήσεις, μην το κάνεις. Μπορείς να σταματήσεις να γράφεις όταν νιώσεις πως δεν έχεις έμπνευση αλλά όχι να το διαγράψεις. Είναι τόσο όμορφες εικόνες και τα ταξιδέματα όταν το επισκέπτομαι.
Όντως έχω γράψει πολλά γιατί είχα πολλά να βγάλω από μέσα μου κι άλλα τόσα!

roadartist είπε...

Όμορφες εικόνες.. Ταξιδιάρικες και χαλαρωτικές! Επίσης μου αρέσουν οι μουσικές επιλογές σου! :)

Amelie είπε...

@ Roadartist, σ'ευχαριστώ πολύ. Χαίρομαι που όταν περνάς ταξιδεύεις όμορφα και μουσικά λοιπόν ;) Απάντησέ μου και σε κάτι που σε είχα ρωτήσει σε προηγούμενο ποστ, είσαι στο ιστορικό τμήμα;

Roadartist είπε...

Δεν είχα δει το προηγούμενο σχόλιο. Όχι, αλλά παρακολούθησα κάποια μαθήματα Παγκόσμιας ιστορίας απο την Διευθύντια του Τμήματος της Ιστορίας.

Amelie είπε...

@ roadartist απλά λόγω των περιπάτων σου και των σχολίων σου πάνω σ'αυτούς κατάλαβα ότι είχαμε παρακολουθήσει τις ίδιες ξεναγήσεις. Σ ευχαριστώ για την βόλτα σου κι εδώ λοιπόν.