Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Οίκοι ανοχής Αθήνα Πληροφορίες

  ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ. Μην κάνεις τον αδιάφορο. Προφανώς και δεν πρόκειται να σου δώσω πληροφορίες για τα μπουρδέλα της Αθήνας όμως θέλω να ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ αυτό που πρέπει με το που πατήσεις τις δύο διαολεμένες αυτές λέξεις στο google.
  Αν είσαι νέος λοιπόν, μάθε ότι θα βρεθούν πολύ ωραίες κοπελίτσες να ζευγαρώσεις και οι οποίες θα εκτιμήσουν όλα σου τα προσόντα και ακόμη περισσότερο το γεγονός ότι θα αποτελούν τις πρώτες σου εμπειρίες. Καμία κοπέλα δε θεωρεί μαγκιά το να έχεις πάει σε τέτοια μέρη. Αντιθέτως, είναι κάτι που μας απωθεί και που μας κάνει να σε λυπόμαστε ή να αηδιάζουμε. ΜΑΘΕ επίσης ότι κολλάς ό,τι βρωμοασθένεια κυκλοφορεί και το AIDS είναι ίσως λίγο μπροστά σε όλα τα υπόλοιπα. Επίσης, οι τσόντες γι' αυτό βγήκαν, δες αυτές και θα περάσεις πολύ καλύτερα πίστεψέ με. Οι γυναίκες που δουλεύουν σε οίκους ανοχής είναι τις περισσότερες φορές σάπιες, με ελάχιστα προσόντα και στον χρόνο που πληρώνεις δεν προλαβαίνεις να πάρεις τίποτα από την εμπειρία τους.
  Αν είσαι γέρος, είσαι πορνόγερος και λυπάμαι και μόνο που υπάρχεις και ακόμη περισσότερο για τις επιλογές σου.
  Το παρακάτω μπαζοτέρας που χαμογελάει ειρωνικά πιθανότατα να έχει μολύνει και σένα που διαβάζεις αυτή τη στιγμή αυτό το κείμενο.


Σκορπούσε την ασθένεια του AIDS σε πελάτες της.

11 σχόλια:

mahler76 είπε...

το ότι υπάρχουν ΖΩΑ που πάνε με πουτάνες και μάλιστα χωρίς προφυλάξεις με ξεπερνάει απόλυτα.

Amelie είπε...

mahler76, δε ξέρω αν το λες ειλικρινά γιατί για κάποιους είναι η πρώτη εμπειρία και (μοναδική) και μάλιστα κάποιοι δε δέχονται ότι κάποιος δε θα πάει σε οίκο ανοχής ποτέ στη ζωή του. Άμα το λες όμως, μπράβο :)

mahler76 είπε...

δεν με σοκάρει το μπουρδέλο ή η πορνεία, υποθέτω αν ήμουν str8 κι εγώ θα είχα πάει, αλλά με σοκάρει το γεγονός της μη χρήσης προφυλακτικού. Μα είναι δυνατόν να πηγαίνεις με μια πουτάνα και να μην βάζεις καπότα???

Amelie είπε...

Αυτό λέω κι εγώ...είναι; Και γιατί να είναι τόσο πρόκληση να πας σε ένα τέτοιο μέρος; Εντάξει, ξέρω ότι υπάρχουν επιχειρήματα απλά δεν μου κολλάει. Sorry dudes. Με τίποτα όμως.

mahler76 είπε...

και πάλι δεν κολλάω στο μέρος. για κάποιο λόγο πάνε. Αλλά χωρίς προφυλακτικό??? Τέλος πάντων τι να πει κανείς για την βλακεία των ανθρώπων.

Ανώνυμος είπε...

να ηταν η μόνη βρε παιδιά καλα θα ήταν . . . .οι περισσότερες από την τηλεόραση βιζιτούδες δεν είναι ?για αυτές ξέρουμε τπτ?οχι.γιατι δεν συμφέρει να το βγάλουν στον αερα και τα ρίχνουν όλα στις αλλοδαπες . . .μα λες και είναι ακριβα τα προφυλακτικα ρε γαμωτο?!και οσο την βλεπω να γελα μου ερχεται να φαει σφαλιαρα . . .κριμα . . και ειναι μονο η αρχη αυτο . . φιλακια (αστερακι!)

Ανώνυμος είπε...

btw το σχολιο απο κατω "οι πουτανες και οι τρελες εχουν τις τυχες τι καλες" με εκφράζει οσο τπτ αλλο αυτο τον καιρό. . .δεν μπορεις να καταλαβεις οτι μολις το ειδα ειπα "ευτυχως καποιος με καταλαβαινει!!!!!!!" και δεν αντεχω να βλεπω αντρες να παντρευονται!
μα ξεχνα η [πουτανα την πουτανία της ? ? αστερακι

ρομπερτ είπε...

An interesting and thoughtful mean to measure time and life.

Ανώνυμος είπε...

Πραγματικά όταν το άκουσα δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πως μπορείς να κάνεις τέτοιο πράγμα? Πως?? ΕΊΝΑΙ ΈΓΚΛΗΜΑ!! Και θα μου πεις γιατί να πάει εκεί ο στερημένος σωστά? όπως και να έχει όμως αυτό το πράγμα είναι παρατραβηγμένο. Τους λυπαμαι...

Amelie είπε...

αστεράκι, κάτι γίνεται εδώ και πρέπει να μου πεις (προσωπικά). Ε δεν το ξέρεις όμως; Οι πουτάνες κι οι τρελές έχουν τις τύχες τις καλές, πάντα! χαχαχα!

ρομπερτ, :)

sleepless, κάποιοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να πηγαίνουν αλλά κι εγώ χωρίς να τους κατηγορώ, τουλάχιστον θα τους έλεγα να παίρνουν προφυλάξεις. Ήδη 15 με αυτλην νομίζω δεν πήραν.

Ανώνυμος είπε...

οποιος δεν παιρνει προφυλαξεις με οποιαδήποτε γυναικα παει που δεν την γνωριζει καλα, ειναι για ντουφεκι στις ημερες μας.
τωρα για την αναγκη των ιεροδουλων στον πλανητη, μαλλον δεν γνωριζετε πολλα απο την ψυχοσυνθεση του ανδρα ουτε φυσικα απο κοινωνιολογια. Απλα, αν δεν υπηρχαν στις πολιτισμενες κοινωνιες, θα ειχαμε ενα χαος. Αν μπορειτε, σκεφτειτε τις προεκτασεις.