Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012

Μ.


is the word for Melancholy.

   Αναρωτιέμαι καμιά φορά αν την μέρα που ξημερώνει θα είναι όλα ίδια. Αναρωτιέμαι πως είναι τόσο εύκολο να περάσεις από την απόλυτη ευτυχία και την ηρεμία της ψυχής στην μελαγχολία και τη θλίψη. Ξέρω πως δεν μπορώ να νιώσω τόσο σκατά όσο νιώθεις εσύ. Ξέρω ότι δε συμβαίνει σε μένα αλλά σε σένα. Κάποτε όμως είπες ότι είμαστε ένα. Και τώρα, εδώ, το βρίσκω μπροστά μου όλο αυτό. Κι αυτό που με γέμιζε, τώρα με αδειάζει. Και μου είναι τόσο δύσκολο να σε βλέπω να δακρύζεις, μου είναι τόσο ανυπόφορο να αρνείσαι κάτι που μέχρι στιγμής μας αποθέωνε. Κι ο ρόλος μου να έχει χαθεί. Πού μπορώ να αποδώσω ευθύνες;
   Μακάρι να μπορούσα να σε κάνω έστω για λίγο να χαμογελάσεις και μετά αυτό το λίγο να γίνει πολύ, το δικό μας πολύ. Είναι τόσο κρίμα να σου παίρνουν κάτι τόσο πολύτιμο μέσα από τα χέρια. Είναι άδικο, τ'ακούς; Άδικο. Ήταν και θα είναι κάτι τέλειο. Μου λείπει. Πολύ. Ξέρω πως θα είναι πια διαφορετικά όλα. Φοβάμαι. Γι'αυτό... γι'αυτό σου λέω, πως πάνω απ'όλα είναι η υγεία μας. Πάνω απ'όλα είναι εκείνες οι στιγμές οι ευτυχισμένες που εμείς περνάμε σαν σελίδες περιοδικού. Γι'αυτό είναι οι φωτογραφίες, για να θυμόμαστε πως ήταν, γι'αυτό μη με μαλώνεις όταν βγάζω πολλές. Θέλω απλά να θυμάμαι. 
   Κι όλα θα γίνουν όπως πριν γιατί μάθε πως τα συναισθήματα δεν αλλάζουν. Εγώ θα περιμένω. Γιατί τίποτα δεν έχει αλλάξει. Μακάρι να είχα ένα ραβδάκι, μακάρι...so I could put a spell on you.

Στο repeat ήταν το κομμάτι από το προφίλ της G., I'll put a spell on you, http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WYgBoJRi9uk#!

3 σχόλια:

είπε...

ναι τα συναισθηματα δεν αλλαζουν..

τα προβληματα ομως μενουν παντα ιδια :)

*να βγαζεις φωτογραφιες οσο πιο πολλες μπορεις!

καλημερα

Amelie είπε...

Καλημέρα γλυκιά καρδούλα. Θέλω να τα διώξω. Θα τα καταφέρω.

Ανώνυμος είπε...

El mejor programa de dieta y los almorzar, lo mejor es que prepares
tu almuerzo en casa en lugar de dejarte tentar por toda la comida rpida
disponible. Quemando Y Gozando Descargar Gratis
As es como se pierde 10 kilos en 1 mes con una dieta y lo
desee. Llena y rene una gran cantidad de protenas. Mnimo 4 huevos al da.Consejos de dieta # 1 Sincronizacin de los carbohidratosConsumir carbohidratos
antes de los entrenamientos nos da lo mejor es hacerlo lentamente.
Haz un ajuste sencillo pero profundo a tu estilo de
vida. Quemando Y Gozando Gratis
La forma ms comn de La dieta de msculos. Los alimentos ricos en protenas
generalmente tienen bajas caloras, son bajas en sodio y
carbohidratos. Piensa en las carnes magras y mariscos.