Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2015

Fashion theme

1.TED BAKER

Chic, σε κλασικές γραμμές, χωρίς να χάνεσαι μέσα στα χρώματα. Το παρακάτω ήταν η ιδανική λύση για το γάμο που έχω να πάω. Κόστισε μόλις 136 ευρώ από 192 και.. ήταν το τελευταίο κομμάτι. Ένας απ τους κολλητούς μου με βοήθησε και πάλι να διαλέξω, αν και επιφυλακτικός για το αν είναι για την ηλικία μου. Εγώ πιστεύω όχι μόνο ότι είναι αλλά ότι μια floral επιλογή τονίζει ακόμα πιο πολύ το νεαρό της ηλικίας ειδικά αν συνδυαστεί με out of bed  χτένισμα (ουσιαστικά χαλαρές μπούκλες χωρίς καν να χτενιστείς σε κομμωτήριο)
2. benetton


Η αγάπη μου για το ροζ είναι εμφανής σαφώς. Όμως τίποτα δεν αγαπάμε περισσότερο από το απαλό, κουφετί χρώμα. Ακόμα και στο άρωμά μας. Narcisso Rodriguez for Her το οποίο τώρα που έχει και εκπτώσεις θα το βρείτε γύρω στα 100 ευρώ, το μεγάλο μέγεθος. Αν προλάβετε περάστε μια βόλτα απ τη Benetton, τα αντικείμενα της φωτογραφίας δε θα σας στοιχίσουν πάνω από 40 ευρώ.

3. Dior


και φυσικά φιογκάκια! Τώρα που το δέρμα αφυδατώνεται ευκολότερα, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε μια καλή ενυδατική. Θα τη βρείτε γύρω στα 70 ευρώ εκτός κι αν πετύχετε τις μόνιμες πλέον εκπτώσεις του Hondos Center. Τα φιογκάκια ίσως να μη σας στοιχίσουν πάνω από 5 ευρώ, Accessorize όπως και το μαντήλι από 25 ευρώ στα 12. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως μαντήλι για την παραλία, στα μαλλιά σας.

4.Accessorize

τα ρομαντικά εσώρουχα του Accessorize  τώρα που είναι καλοκαίρι και θέλουμε να είμαστε πιο ανάλαφρες χωρίς να φοράμε απαραίτητα αυτά τα εσώρουχα τύπου κορδόνια που φαίνονται άσχημα μέσα απ τα ρούχα.

5. EStee Lauder


Modern Muse, το άρωμα της γαρδένιας που θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν λουλούδια και  ρομαντισμό.Δεν υπάρχουν σχόλια: