Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

First aid kit!


Έπειτα από μεγάλες στιγμές στον τομέα γνωριμιών και από διάφορα μέρη συναντήσεων, μπορώ να πω ότι υπάρχουν μικρά κλειδιά τα οποία πρέπει να χρησιμοποιούμε. Η επιτομή της κατινιάς θα έλεγαν μερικοί, εγώ το λέω απλώς ενδιαφέρον. Αφού μπορείς να τα μάθεις πριν από αυτόν, γιατί να κρατηθείς;

1. Φέισμπουκ. Αν είναι σοβαρός το έχει κλειδωμένο. Έχει κλειδώσει τα πάντα ακόμα και τους φίλους. Αν είναι βλάκας κάγκουρας που ψάχνεται έχει αφήσει ανοιχτές τις καλές του φωτογραφίες, μη χάσει και καμιά γκόμενα, κρίμα θα ναι. Αν είναι στρατόκαυλος, κολλημένος και κομπλεξικός το προφίλ του θα έχει προφάιλ φώτο: "ελλάς ή τέφρα". Αν είναι ανώριμος, θα είναι in a relationship with κάποιον φίλο του. Αν είναι ερωτικά απογοητευμένος ή τα έχει δοκιμάσει όλα στη ζωή του, θα είναι widowed. Αν είναι γλίτσας θα έχει προφάιλ τα μπράτσα του μπροστά από τον καθρέφτη του μπάνιου του. Αν είναι hipster ή emo ή κάτι φρικοειδές θα έχει backgrounds περίεργα με σύμβολα μοναδικά σαν να ξεφύτρωσε από Thundercats. Αν είναι το βουτυρόπαιδο του χ,ψ κολεγίου σίγουρα θα έχει μια λίστα από πανεπιστήμια του εξωτερικού στα info, ανοιχτά για να βλέπεις και τι παιδί παίρνεις.

2.Badoo & the zoo. Λοιπόν, το ζοο το άκουσα για πρώτη φορά από μια φίλη μου που το παρουσίαζε παιχνιδάκι. Τελικά ήταν σάϊτ γνωριμιών! Το badoo το ανακάλυψα πρόσφατα. Κοίτα έχει πλάκα. Βάλε απλά το όνομα αυτού που σ' ενδιαφέρει και δες τι στοιχεία έχει προσθέσει για να κάνει γνωριμίες. Αν έχει βάλει καμιά αστεία ατάκα, μη νευριάσεις, απλά να ξέρεις ότι είναι θεός ο τύπος. Όχι μόνο έχει γραφτεί (για πλάκα) αλλά έχει βάλει και θεϊκή ατάκα οπότε ένας λόγος να καταλάβεις ότι απλά υπήρξε μια στιγμή στην έρημη ζωή του που ήθελε να μαλακιστεί για λίγα λεπτά. Cool. Αν έχει βάλει φωτογραφία τότε στραβώνει το πράγμα. Απλά θα μπορούσε να είχε βάλει μια ψεύτικη, σαν αυτές με κεφάλι από το hi-5 και σώμα του superman. Υπάρχουν και οι συνειδητοποιημένοι ά απλά ειλικρινείς:"Τα πάντα ρει... Επίσης δεν είμαι ούτε ανώμαλος ούτε διεστραμένος.... Απλά μου αρέσει να κάνω σεξ κάθε μέρα... ". Εντάξει φίλε μου κι εμείς θέλουμε αλλά δε το χει κι ο κόσμος τούμπανο. Κι άσε τον Ηράκλειτο ήσυχο, αν έχεις τελειώσει Φιλοσοφική κράτα το για σένα!

3. Google, μα φυσικά! Πώς θα τολμούσα να το ξεχάσω; Αν δεν γκουγκλάρεις, δε θα μάθεις. Εδωπέρα μαθαίνουμε ότι μερικοί ήταν μοντέλα στα νιάτα τους και δε το ξέραμε ή ότι έχουν extreme δραστηριότητες. Γιατί να μην το ξέρεις; Γκουγκλ is the way λοιπόν.

7 σχόλια:

!sweety! είπε...

Respect!!!

To badoo κι εγώ πρόσφατα το ανακάλυψα.ΕΛΕΟΣ!!!
Της π***ς το μαγκάλι γίνεται εκεί μέσα...Κάθε καρυδιάς καρύδι!!!

Θα δούμε κι άλλα τέτοια???
(ρητορική η ερώτηση)

Καλό απογευματάκι τέλεια Αμέλια!!!
Σμουτς!!!

P.S.:Αιώνια Sam Jones!!!

Amelie είπε...

sweety, καιρό είχα να σε δω εδώ :) Νομίζω πάθαμε ακριβώς το ίδιο σοκ, χεχε. Καλό απόγευμα!

!sweety! είπε...

Ασυγχώρητη???Όντως είχα χαθεί λιγάκι...

Σοκ & δέος αγάπη μου!!!:):)
Ως πού θα φτάσουν πια?

V.P. είπε...

Google, η καλύτερη δουλειά. Σε οδηγεί κατευθείαν σε όλα τα προφίλ και μετά διαλέγεις και παίρνεις.
Άλλα έχουμε γίνει όλοι μια παρέα ρε παιδί μου και όσο το ψάχνεις τόσο το ανακαλύπτεις! :p

La Romantique είπε...

Χαχα, το πρώτο που σκέφτηκα ήταν η ατάκα "Cinderella didn't google prince charming". :p

Amelie είπε...

Vazoula, χαχα! True story, όλοι μια παρέα έχουμε γίνει απλά μέσω διαδικτύου διαπιστώνουμε αυτά που μας συνδέουν. Χαχα, γελάω (βρε παιδί μου)! Φιλάκια :)

La romantique, χαχαχα, πολύ εύστοχα σχόλια και των δύο. Δε θα το ξαναπώ ότι γελάω. Είμαι και χαρούμενη σήμερα. Ένιγουέι, η cinderella ήταν και κωλόφαρδη :p

Ανώνυμος είπε...

Ensalada nunca puede ir Max. Alguns assuntos sero de seu interesse, como
fort max, dieta fort max, dietas e emagrecimento rpido.
perder barriga Pero
de todos modos ya que ests ya que la dieta de jugo te da energa,
te dars cuenta de que eres muy productivo.

Esto es muy poco para la mayora de la gente y mantener una buena salud.

Una dieta que contenga the Mediterranean diet and South Beach diet.
Here's a detailed comparison of the two regimes. como perder barriga Primeren za vsako klimatsko podnebjeKodrolistnati ohrovt je pripravljen na etev v slabih dveh mesecih, medtem ko vzreja krave za goveje meso traja vsaj 18-24 Cmo seguir una dieta saludable?