Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

80 - 1 = ;

Απόψε...
έχει δροσιά και καθώς τυλίγομαι με το σεντόνι ξέρω πως λείπει ένα άγγιγμα εκεί κάτω. Όμως απόψε έχω τα νεύρα μου και δε θα μοιραστώ τίποτα άλλο. Το μόνο που με εκνευρίζει είναι πως μάλλον κάποια δαχτυλάκια ξέφυγαν από αυτό που ονειρευόμουν τόσες μέρες. Και είναι κρίμα. Ή  μάλλον είναι επιλογή. Και έχω μάθει να σέβομαι τις επιλογές των άλλων. Αρκεί να μη γίνονται τακτικές.
Πάντα μισούσα τα στρατόπεδα.
Πάντα μισούσα αυτό που μισώ να κάνω τώρα.


~.~                 ~,~


Όταν αφαιρείς από αυτό τον αριθμό την μία, μένουν νομίζεις οι υπόλοιπες 79;


7 σχόλια:

rouli είπε...

καλημερα...!

στελνω ενα γλυκο φιλι να φυγουν τα νευρα μακρια!

Ανώνυμος είπε...

Den menei kamia.Ti nomizes?kapoia stigmh o allos se varietai kiolas.h arxizei na sou to paizei cool typaki.den yparxun erwtes kai malakies pleon stis meres mas,mono typoi pou nomizoun oti erwteythkan.
makis86

Amelie είπε...

rouli,σ'ευχαριστώ για το φιλί! Ορίστε το παίρνω από σένα. Τα νεύρα μου έφυγαν και μου έμειναν άλλα πράγματα τώρα. Συγκλονιστικά σα να λέμε..! Φιλάκια και σε σένα, με νεύρα ή χωρίς ;)

Amelie είπε...

Ανώνυμε maki,καλησπέρα. Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας είναι δύσκολο να ερωτευτείς αλλά ακόμα πιο δύσκολο είναι να κρατήσεις κοντά σου το άτομο με το οποίο είσαι ερωτευμένος. Τις περισσότερες φορές νομίζουμε ότι ο άλλος μας βαριέται, δε σημαίνει όμως πως είναι κι αλήθεια. Το να θέλει λίγο χώρο και χρόνο για τον εαυτό του δεν είναι βαρεμάρα. Απλά καμιά φορά εμείς οι χαζές δεν το καταλαβαίνουμε και θεωρούμε πως ο άλλος δεν μας αγαπάει και μπλαμπλαμπλου. Το τελευταίο με τους ερωτιάρηδες τύπους...χμ δύσκολη απάντηση. Το χειρότερο πράγμα πάντως είναι να σου πει ότι είναι ερωτευμένος και μετά από μια βδομάδα να μην είναι πια. Εκεί ναι, θα πω και την βρισιά μου..!

Ανώνυμος είπε...

μ άρεσε, χωρίς γιατί και επειδή, απλά μ άρεσε!

Amelie είπε...

Douli, σ'ευχαριστώ :) Ήταν ό,τι πιο ειλικρινές είχα εκείνη τη στιγμή.

Ανώνυμος είπε...

makis86 σου μιλαει ενα cool τυπακι..ολο μαλακιες λες..αν δεν εχεις ερωτευτει ποτε και δεν εχεις νιωσει αντιστοιχη ανταποκριση απο τον αλλον η εχεις φαει χυλοπιτα απο γκομενα που γουσταρες τρελα,δεν σου φταιμε εμεις να διαβαζουμε τις βλακειες που γραφεις...ο αληθινος ερωτας και η αληθινη αγαπη δεν ειναι μια κατασταση ψευτικη...ειναι απλα ΣΠΑΝΙΑ...εχεις μπερδευτει νομιζω φιλε μου...σορυ αν σε προσεβαλα :-)