Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Match point

Here comes a moment in your life...
that you want to get rid of abnormal people.
Και έρχεται στ' αλήθεια μια στιγμή στη ζωή σου που τα ασήμαντα σου φαίνονται ενοχλητικά και τα σημαντικά δυσκολεύεσαι να τα βρεις περισσότερο καθώς περνούν τα χρόνια. Έρχεται η στιγμή που ξυπνάς και μεγαλώνεις γιατί οι εμπειρίες σου σε μεγάλωσαν και σε έκαναν να σκέφτεσαι περισσότερες φορές απ' ότι παλιά.
Θεωρείς αρχικά ότι φταις εσύ για οτιδήποτε γίνεται - λάθος.
Όπως λένε στα διαζύγια ότι δε φταίει ποτέ μόνο ο ένας, έτσι και στις γνωριμίες και στις σχέσεις που αναπτύσσονται μεταξύ των ανθρώπων το φταίξιμο το έχουν και οι δύο. Αφού ξεπερνάς αυτό το στάδιο, αναρωτιέσαι μήπως δεν είσαι επαρκής. Άλλωστε τόσοι άνθρωποι δε σου φαίνονται καθημερινά ανεπαρκείς για να σταθούν δίπλα σου; 
Κι όμως αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να παραμένεις ο εαυτός σου, σαν την πριζούλα της εικόνας. Γύρω σου θα συναντήσεις πολλούς ανθρώπους που δε θα σου ταιριάζουν, είτε θα το καταλάβεις όταν κάψεις λίγο ηλεκτρικό ρεύμα είτε κάψεις ελάχιστη από την ενέργειά σου.
Όταν ταιριάξεις με τον άλλο, δεν υπάρχουν φάσεις. Δεν υπάρχουν επαγγελματικά, δεν υπάρχουν προσωπικά.
Υπάρχουν μόνο θέλω. Αν αυτά τα θέλω συνδυάζονται με τα μπορώ τότε έχουμε την τελευταία εικόνα.
Δεν υπάρχει η λέξη κάνω σχέση.
Υπάρχει η λέξη σχετίζομαι όμως.
Και από το σχετίζομαι μέχρι το να σε ερωτευτώ και να σε αγαπήσω και μετά να ζήσω μαζί σου, πίστεψέ με, εσύ και ο κάθε γόης εκεί έξω ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση να διανυθεί.
Υ.γ: οι γάτοι της γειτονιάς μου γαμούν ό,τι βρουν να τους αρέσει.
Εσύ γιατί γαμάς;

Δεν υπάρχουν σχόλια: