Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Άνθρωποι και μισάνθρωποι

Συγχαρητήρια! 
Ανήκετε στην πρώτη κατηγορία γιατί είστε άνθρωπος.

Μόλις χάσατε. Κάτι πολύ σημαντικό, την αξιοπρέπειά σας. 
Ο μισός άνθρωπος λοιπόν κατά τον ορισμό μου είναι αυτός που λειτουργεί σε όλα μισά. Από τη μία προσπαθεί και αγαπάει, κατανοεί και εξακολουθεί να αγαπάει, από την άλλη, κατά το υπόλοιπο μισό λειτουργεί όχι σαν άνθρωπος. Η αξιοπρέπεια φεύγει λοιπόν επειδή αυτοακυρώνεται. Μισός άνθρωπος γίνεσαι όταν από το στόμα σου βγαίνουν άσχημες κουβέντες για έναν άνθρωπο που μέχρι χθες εκτιμούσες απεριόριστα σύμφωνα με τα λεγόμενά σου και επειδή βωμολοχείς αλλά και επειδή περιγράφεις σαν κάτι άλλο αυτόν τον άνθρωπο. Είσαι μισός επίσης όταν δε μπορείς να μοιραστείς, αυτό που μοιράζεται ο άλλος- την ελευθερία και καταλήγεις σε καταπιεστικές καταστάσεις. 
Ανύπαρκτος
αυτός που γνώρισες για έναν ή δύο μήνες και μέσα σε λίγα λεπτά κατάφερε να γίνει ανύπαρκτος για σένα.
Και ξέρεις γιατί;
Γιατί κάθε ερωτευμένος άνθρωπος που δε βλέπει ανταπόκριση προσπαθεί με κάθε μέσο να εξευτελίσει τον άλλο για να σταματήσει να τον σκέφτεται ή θέλει τόσο πολύ να τον ρίξει στα μάτια του που βάζει με πράξεις τα δυνατά του. Συνήθως τα καταφέρνει και μετά νιώθει σουπεργαμάουα τύπος που έχει πει και λίγες βρισιές για να νιώσει ότι έκανε την άλλη σκουπίδι. Εννοείται ότι κάθε ηλεκτρονική επικοινωνία και μη μπλοκάρεται, για να έχουν αξία οι βωμολοχίες.


Παρακαλώ περάστε να παραλάβετε την αμοιβή.
Όχι από μένα κύριε μου, σας παρακαλώ.
Την αμοιβή θα την πάρετε από την επόμενη που θα πέσει στο δρόμο σας.
Συμπεριφορά απέναντι σε ανύπαρκτο άνθρωπο: απλά να αφιερώσεις ένα ποστ για να εισάγεις την κατηγορία στη μελέτη σου. Η επόμενη μελέτη θα αφορά στον εγωκεντρισμό σου ως άνθρωπο καθώς και στη μελέτη του αιδοίου σου, περιγραφικά και με όλες τις λεπτομέρειες.
Σας ευχαριστούμε.

Α, το ποστ φυσικά και δεν αφορά σε κάποιο άτομο που ξέρω πολλά χρόνια και εκτιμώ τη συγγνώμη του και το αληθινό ενδιαφέρον του αλλά σε πραγματική ιστορία για άνθρωπο, άλλο άνθρωπο προσωρινό που με ενέπνευσε να δώσω συμβουλές σε μια φίλη μου, blogger πάντα.