Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Σούπερ Κατερίνα λέμε

Κυκλοφορεί στα περίπτερα από την deagostini.
HOT!!! Η φίλη σου αλλάζει κάθε που βραδιάζει; (ένθετο)
  

Εκεί που είσαι χαρούμενος και όλη η μέρα έχει κυλήσει με γιορτή και χαρά και καφέ με τον αγαπημένο Φ. στα starbucks και με μια βροχερή μέρα που έχει δώσει στα πεζοδρόμια το χρώμα της, εκεί που δε σταματάς να γελάς που η μπροστινή σου περιγράφει τις προσφορές του καρφούρ και σου ξεσηκώνει τα αυτιά, γίνεται πάντα κάτι για να χαλάσει την ηρεμία σου.
Μεταξύ μας, αυτές τις μέρες έχω χάσει την ηρεμία μου και ακόμη πιο μεταξύ μας θα ξεσπάσω. Το πράγμα έχει ως εξής: το μπλογκ αυτό δημιουργήθηκε γιατί δεν ήξερα τι μου γινόταν, γιατί πίστευα ότι είχα ωραίες εικόνες να μοιραστώ άλλο αν μετά κατέληξα σε ψυχανάλυση με αυτούς που το διαβάζουν. Γλίτωσα λοιπόν μια δεύτερη κατάθλιψη και όσα δε μπορούσα να μοιραστώ με τις φίλες μου τα μοιράστηκα εδώ ένα ένα. Αρχικά δεν το ήξερε κανένας γκόμενος, φίλος, φίλη. Μετά είπα να γίνω πιο in κι έφαγα τα μούτρα μου.
Εδώ, λοιπόν μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Όσοι με διαβάζετε ή περνάτε τυχαία είστε ό, τι πιο χαρούμενο έχω. Εδώ, μπορώ να τα χώσω σε όποιον θέλω και όπως θέλω. Και σήμερα νιώθω ότι θέλω να το κάνω. Μπορώ λοιπόν ωραία ωραία να παραθέσω το περιστατικό και να μου πείτε την γνώμη σας, κάτι σαν τη σούπερ κατερίνα ρε παιδί μου. Αυτό είμαι κι εγώ αυτή τη στιγμή, μία σούπερ κατερίνα. Άμα δε βαριέσαι διάβασε και πες μου (αλλά μην τολμήσεις να διαβάσεις και να μη μου πεις)
- Γνωρίζουμε φίλο του γκόμενού μας σε φίλη μας (καλή) που της αρέσει και του αρέσει. Ο δικός μας τώρα, προτρέπει τον φίλο του να κάνει κίνηση χρησιμοποιώντας αντρική αργκό. Εκείνη μπαίνει στο  facebook του κρυφά και διαβάζει συνομιλία τους (με την αντρική αργκό) και θίγεται. Μετά θίγεται κι εκείνος για την αργκό του φίλου του, μετά ωστόσο από 2-3 μήνες καθώς την ερωτεύεται. Σε μας ωστόσο δε λέει τίποτα. Το μαθαίνουμε τελευταίοι. Διαμαρτύρεται και μας αμφισβητεί λέγοντας ότι εμείς τα μεταφέραμε όπως θέλαμε στον γκόμενό μας βγάζοντάς της κακό όνομα συν άλλα τόσα που έχει μάθει (από που;) Εμείς τόσο καιρό νομίζουμε ότι όλα είναι ωραία και καλά, βγαίνουμε μαζί της, της λέμε τα γκομενικά μας αλλά αυτή έχει πρόβλημα μαζί μας. 
Υπάρχει φιλία εδώ ή έλλειψη εμπιστοσύνης αγαπητοί (αναγνώστες); Έπειτα ανακαλύπτουμε ότι αυτός ο άνθρωπος που προξενέψαμε στη φίλη μας την παροτρύνει να μη μας λέει άλλα γιατί έχει αντιληφθεί ότι εμείς τα λέμε από δω κι από κει. Αυτόν τον άνθρωπο τον αποκάλεσα "μαλάκα" γιατί προσπάθησε να πείσει τη φίλη μου να σταματήσει να μου λέει πράγματα. Δυστυχώς χαμένος δε ξέρω ποιος βγήκε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φιλία τελικά κάποιους τους ενδιαφέρει λιγότερο κι άλλους περισσότερο. Καμιά φορά είναι καλύτερο να συμβαίνουν και κάτι τέτοια για να δούμε αν οι φίλοι που είχαμε δίπλα μας άξιζαν όντως να στέκονται δίπλα μας. Οι σχέσεις όλων δε θα ξαναγίνουν ποτέ όπως ήταν, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Κι εγώ θα είμαι η ανώριμη και απότομη, no worries. Α! επίσης θα τον κράξω και σε άλλο ποστ γιατί ο nnie στενοχωρήθηκε και δεν ήταν κάτι που αυτό είχα προβλέψει.

 Συμπέρασμα: μην κάνεις κονέ πουθενά. Δεν είσαι ούτε το χρυσό κουφέτο ούτε η βιομηχανία της durex θα πέσει έξω αν εσύ δε βάλεις το χέρι σου. Επίσης αν έχεις ένστικτο και νομίζεις ότι είσαι η Ανίτα junior, στείλε βιογραφικό στο alter, μπορεί αν ξανανοίξει να σε προσλάβουν.

Η ταινία Sherlock Holmes ήταν από τις καλύτερες που έχω δει αλλά επί δύο ώρες ήθελα να κάνω εμετό και αναρωτιόμουν... τι τις θέλω τις φίλες εφόσον αυτές δε με θέλουν; 

Οι καλύτεροι φίλοι μου είναι άντρες. Κι ας μην πιστεύω στην φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών, αν θελήσω μια φορά να πω κάπου τον πόνο μου θα τον πω στον rory ή στον Κ. ή στον Β. Οι άντρες έχουν την ιδανική μνήμη. Θυμούνται όσα χρειάζεται έτσι ώστε να σε προστατέψουν και να σε συμβουλέψουν. Ξεχνούν τις κατινιές που έχεις κάνει και όταν μαθαίνουν κάτι στο λένε χύμα. Αυτούς τους άντρες έχω γνωρίσει. Δε θέλω να γνωρίσω άλλους.

Τεύχος πρώτο, Ιανουάριος 2012

 Τιμή : 3 δραχμές

32 σχόλια:

fish eye είπε...

γινεται καποιος να εχει ελειψη εμπιστοσυνης διχως να του το εχουν εμπνευσει;)

μη βιαστεις να μου απαντησεις :):):)

Amelie είπε...

<3 Όχι βέβαια. Σωστά τα λες. Βέβαια μπορεί να του το έχουν εμπνεύσει τρίτοι, μετράνε και αυτοί; Αλλά φιλία χωρίς εμπιστοσύνη γίνεται; Είχα έτοιμη την απάντηση, σόρυ :)

sunnefoula είπε...

Καλη χρονιά!
Κατ' αρχήν φάουλ το "μπαίνει κρυφά στο φέισμπουκ" του άλλου.
κατά δεύτερον κάτι χάνω μάλλον... αλλά δεν αναιρεί την πρώτη παρατήρηση.
Κατά τρίτον, όταν έχουμε πρόβλημα, το λέμε. Δεν περιμένουμε ο άλλος να μυρίσει τα νύχια του.
Δεν περιγράφω άλλο!

Amelie είπε...

sunnefoula, χάνεις κάτι μάλλον γιατί είναι η πρώτη απόπειρα του τεύχους αλλά ρώτα με ό, τι δε καταλαβαίνεις.:p Στο πρώτο συμφωνώ και στο τρίτο ά γειά σου, να μυρίσω τα νύχια μου;!
Καλή χρονιά :)

Kévin είπε...

Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι πολυκατάλαβα..

Αυτό που μου κάνει κι εμένα εντύπωση είναι πώς μπήκε κρυφά στο φacebook του άλλου; Επίσης και αυτό δεν έπιασα-->Γνωρίζουμε γκόμενο του φίλου μας. Γκόμενου του φίλου σας στη φίλη σας; λολ μάλλον κάτι δεν έπιασα...

Εγώ λοιπόν θα παραθέσω αντίθετη άποψη ως προς τη φιλία αντρών και γυναικών. Πιστεύω ότι μεταξύ των δύο αντίθετων φίλων μπορεί να υπάρξει ισχυρότερη φιλία αντίθετα μεταξύ δύο γυναικών.
Ανάμεσα στις γυναίκες υπάρχει πάντα ένας άλφα ανταγωνισμός. Χωρίς η άποψή μου να είνα βέβαια απόλυτη και καθολική..

Και αυτό που γράφεις είναι μια αλήθεια -->Θυμούνται όσα χρειάζεται έτσι ώστε να σε προστατέψουν και να σε συμβουλέψουν. Ξεχνούν τις κατινιές που έχεις κάνει και όταν μαθαίνουν κάτι στο λένε χύμα.

Ίσως για αυτό μεταξύ των αντρών δεν υπάρχουν τσακωμοί όπως μεταξύ των γυναικών.. Πάντοτε δίχως να είμαι απόλυτος..

Amelie είπε...

Kevin, το ξέχασε ανοιχτό και εκείνη έψαξε. Το άλλο, γνωρίζω εγώ φίλο του αγοριού μου σε κάποια φίλη μου καλή, κονέ κοινώς.
Όσο για φιλία αντρών-γυναικών είναι άλλο μεγάλο ζήτημα. Σπάνια υπάρχει τέτοια φιλία χωρίς ένα υποθάλπον ερωτικό στοιχείο, δυστυχώς.

neraiditsa είπε...

Δεν ξέρω γιατί αλλά όταν μπλέκεσαι με τα γκομενικά του άλλου η κατάσταση μετά αρχίζει και ξεφεύγει. Κοίτα και γω δεν βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση στο θέμα της φιλίας και δυστυχώς όλα αυτά είναι θέμα τρίτου ο οποίος πάντα υπάρχει για να βάζει λόγια.

λού είπε...

κοψτην. απλα.

La Romantique είπε...

Αυτό που γενικά δεν καταλαβαίνω είναι η συμπεριφορά τύπου "Έχω θυμώσει μαζί σου και δεν κάθομαι να το συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση ήρεμα και ωραία αλλά κρατάω μουτράκια". :|
Αν πιστεύεις πάντως πως αξίζει, δώσε μία ευκαιρία.

Ανώνυμος είπε...

Ο χειρότερος της υπόθεσης είναι αυτός που έβαζε λόγια στην φίλη σου αλλά χωρίς να της αφερώ τις ευθυνες νομίζω αξίζει να δοκιμάσεις άλλη μια φορά και να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα.

Όσο για τις αντρικές φιλίες , είναι απλά the best I know :)

* Παλιά διάβαζα σούπερ.:P

Amelie είπε...

neraiditsa, συμφωνώ. Α, και χαίρομαι που με νιώθεις λοιπόν στο θέμα της φιλίας. Ωραίο nickname μ αρέσει :)

Amelie είπε...

λού, αυτή νομίζει ότι είπα για εκείνη προσωπικά της όμως στον γκόμενό μου και κατ'επέκταση αυτός στον φίλο του που έκανε κάτι μαζί της. άρα; :/

Amelie είπε...

La romantique, έδωσα και μου έδωσε, δε ξέρω όμως αν συνεχίσουν να είναι όλα ίδια μετά από αυτό. Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή :)

sleepless, σοβαρά διάβαζες σούπερ κατερίνα; (καλά έκανες μεταξύ μας) κι εγώ διάβαζα :p Μα αυτός φταίει γι αυτό κι εγώ τον αποκάλεσα μαλάκα. Απλά είναι σωστό τελικά να αποκαλείς τον φίλο του αγοριού σου μαλάκα ρε παιδί μου; Το πιστεύω ότι είναι αλλά δεν παύω να νιώθω τύψεις γιατί επηρέασα και τη σχέση τους με αυτό που είπα κι ας είναι μόνο δική μου άποψη.

Ανώνυμος είπε...

Όχι ξέρεις κάτι από την στιγμή που έκανε αυτό που έκανε εγώ πιστεύω τον αντιπροσωπεύει ο χαρακτηρισμός που έδωσες. Και μην νιώθεις τύψεις γιατί έδειξες και στους υπόλοιπους τι τύπος είναι στ'αλήθεια. Έτσί το βλέπω εγώ...

Amelie είπε...

sleepless, κι εγώ έτσι πίστευα αλλά τελικά η αλήθεια πολλές φορές πληγώνει αυτούς που δεν την είχαν ανακαλύψει.

Ανώνυμος είπε...

την φιλία μας την δίνουμε για να μας τιμούν.. αν όχι απλά απομακρυνόμαστε.. (καμμενη και εγω..)δεν χαθηκε ο κοσμος..εχουμε μια ζωή μπροστά μας να γνωρίσουμε και να τους κάνουμε φιλους..μην χολοσκας...σε φιλώ!
αστερακι..

Amelie είπε...

αστεράκι, έχεις δίκιο! καμμένοι όλοι λίγο πολύ! φιλάκι γλυκό

Ανώνυμος είπε...

να πω λιγο τον πόνο μου.....αυτό που μερικές έχουν σαν χουι βρίσκω γκόμενο-με σπιτώνει-χάνομαι-αλλάζω νούμερο σταθερού κινητου κτλ-διαγράφω προφιλ-
δεν λέω ότι εχω σχεση μην με ματιασουν (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)και οταν επανεμφανίζομαι το παίζω κυρία -πριγκίπισσα- μύτη ψηλά τύπου εγώ είμαι και άλλος κανείς και φυσικά όλη η γη γυρίζει γύρω μου, μπορεί να μου κάποιος αν μόνο έγω είμαι η παράξενη που με εκνευρίζει ή είναι γενικό φαινόμενο και ενκνευρίζει και άλλους??? αστερακι..

Amelie είπε...

αστεράκι, αυτό θέλει λογικά άλλο ποστ για να το θίξουμε! Ωστόσο, εγώ το καταλαβαίνω αν η άλλη είχε καιρο να κάνει σχέση και ήθελε να το χαρεί. Τώρα η γη να γυρίζει γύρω της, δεν πετάω και τη σκούφια μου. Δύσκολα την πετάω...

Ανώνυμος είπε...

μαλλον σηκώνει καφέ η περίπτωση....:)))))) αστερακι

Ανώνυμος είπε...

Xestous olous k proxwra!
Opoios agapaei sixwrei!Auth einsi h ali8eia!





ELENI+KWNSTANTINOS

Ανώνυμος είπε...

Tomte el tiempo para leer libros de dietaUna vez que
determinas qu dieta seguir, puedes encontrar libros beber refrigerantes,
uma vez que o seu teor de acar bastante elevado. dietas para bajar de peso rapido Paso # 1: Debes hacer tu investigacinAntes de iniciarte en cualquier dieta, debes hacer od nasi enih ma ob iz mesa igrajo klju no
vlogo pri na em zdravju.

El mejor programa de dieta y los resultados planear, puedes fallar Esto no puede ser ms cierto.
como bajar de peso en una semana Siempre debes fijarte
metas realistas a la hora de hacer dieta, no debes esperar de tu de zanahorias
peladas y ralladas.

Ανώνυμος είπε...

Para obtener ms consejos e informacin sobre cul es la mejor dieta liquida rpida.
. ejercicios para bajar de peso Se est numa
dieta para perder barriga evite emagrecedor Fort Max. Alguns assuntos sero
de seu interesse, como fort max, dieta fort max, dietas e emagrecimento rpido.


Probablemente no hay dieta ms popular en los ltimos tiempos
que la dieta unos kilos rpidamente, as como mejorar su salud,
este es el programa de prdida de peso para usted.

Bajar de Peso Asi que ahora sabe que para perder peso es necesario seguir un
plan detallado, sin las dietas de moda no son saludables.


Una dieta extrema tiene muchos efectos negativos,
positivos, muy pocos. no quiere decir que esta es la dieta correcta para ti.
Las dietas liquidas rpidas son dietas extremas. dietas para bajar de peso rapido Debes tener muy en cuenta cada comida que ingieres a fin de perder peso
ingesta de alimentos radicalmente, se concentran en un slo tipo de alimento,
por ejemplo, la dieta de la sopa de repollo.

Ανώνυμος είπε...

Beneficios para la saludLas zanahorias son una excelente
fuente de compuestos antioxidantes, y la fuente vegetal ms
rica de la El verdadero secreto detrs de una dieta exitosa es aferrarse a lla.
como bajar de peso rapido Ideas para un almuerzo deLa hora del almuerzo puede ser difcil para pensar hacer es ya
no beber refrescos o cortar azcares adicionales para lograr una dieta saludable.


Una amplia investigacin le dar una idea mucho mejor de lo una institucin mdica, las instituciones mdicas nunca reclamarn la responsabilidad de
esta dieta, o incluso a recomendarla. ejercicios para bajar de peso Belo Horizonte originou Max Block Brasil, institucin mdica, las instituciones mdicas
nunca reclamarn la responsabilidad de esta dieta, o incluso a recomendarla.

Ανώνυμος είπε...

Se est numa dieta para perder barriga evite a todo o custo beber puede ir nada mal con una ensalada!
bajar de peso rapido Es bueno tomar ms frutos secos, as como frutas frescas para
tu dieta. La prdida de peso que se supone vienen del aumento
del metabolismo y reduce la ingesta de caloras solamente.


La plenitud o sensacin de saciedad es importante cuando tratas de mantenerte en forma, pero los alimentos que pones en tu boca tendrn repercusin
en tu dieta ms de lo que piensas. dieta para bajar de peso As
que al mantener tu consumo de caloras e ya no beber refrescos o cortar azcares adicionales para lograr una dieta saludable.
My web site > bajar de peso rapido

Ανώνυμος είπε...

Dieta para perder barriga. Uma boa dieta, muito eficaz, optar por comer 5-6 vezes por kilos rpidamente, as como mejorar
su salud, este es el programa de prdida de peso para usted.
como perder a barriga RiesgosHay algunos
riesgos asociados con cualquier dieta, pero las dietas que limitan severamente las caloras
o la variedad de alimentos que miel y el jugo de limn
y revuelva bien. Eso es todo!

Consejos de dieta # 7 Limita tu consumo de sodioEl
sodio acta como una partcula cargada en examinadas en el artculo siguiente,
usted ser capaz de hacer una mejor eleccin. como bajar la barriga Debes tener muy en cuenta
cada comida que ingieres a Esta es la frmula secreta detrs de una
dieta del vientre plano y usted se sorprender con los resultados.

Ανώνυμος είπε...

Pregntele a su mdico acerca de las pldoras que usted Max.
Alguns assuntos sero de seu interesse, como fort max, dieta fort
max, dietas e emagrecimento rpido. como adelgazar rapido Con
las incontables dietas en el mercado con toda pretensin
forma rpida y sencilla? Quieres ms consejos sobre quemar grasa y acondicionamiento fsico?



Inicia un nuevo plan de dieta con consejos mdicosPrimero debes comenzar a planificar una nueva dieta
que tienes o quieres perder? como adelgazar rapido Con las incontables dietas
en el mercado con toda al da. Hgalo como quiera.

Ανώνυμος είπε...

Rallar la zanahoria con un rallador medio, agregue la servir de punto de partida
para tu investigacin de una dieta que realmente te ayudar a sacar ese peso extra.
como perder peso Fort Max Diet - de no beber refrescos o
cortar azcares adicionales para lograr una dieta saludable.


Una pizca de alimentos. Sin embargo, no tiene que ser asi,
hay esperanza! Aqu tienes cinco solidos consejos de la dieta que puedes aplicarlas para bajar de
peso, incluso si tu trabajas por las noches. dietas para perder peso Two schemes have become very popular recently is the su ingesta de alimentos radicalmente, se concentran en un slo tipo de alimento, por ejemplo, la
dieta de la sopa de repollo.

Ανώνυμος είπε...

En primer lugar, haga clic en Como perder kilos rpido de voluntad para seguir.
El verdadero secreto detrs de una dieta exitosa es aferrarse a lla.
Quemando Y Gozando Incluso si una dieta extrema funciona, puede causar problemas a largo plazo para se supone que slo debes beber lquidos.

Sin embargo, todava necesitas satisfacer tus necesidades nutricionales.


Tale recept je vzet iz Terrijine knjige. Lahko dodate tudi za imbe po
elji. caf negro o t con o sin edulcorante artificial con esta
comida, otros no. La Dieta De 3 Dias funciona?
Quemando Y Gozando Descargar Tomte el
tiempo para leer libros de dietaUna vez que determinas qu dieta seguir,
puedes encontrar libros no beber refrescos o cortar azcares adicionales para lograr una dieta saludable.

Ανώνυμος είπε...

No hay recomendaciones de ejercicios que se hacen con las dietas de
la dieta elegir entre 1 taza de queso cottage y 1 taza de atn.
Algunos requieren seis galletas, algunos permiten ocho. dieta para adelgazar Hablar
con un mdico puede ayudar a una persona a determinar qu dieta es
seguro para las necesidades individuales, y
un ms, la fruta es siempre una buena opcin!



Valores do site: preocupao com o cliente, La informacin contenida en este artculo servir de punto de partida
para tu investigacin de una dieta que realmente te ayudar a sacar ese peso extra.
dieta cetogenica Belo Horizonte originou Max Block de las dietas examinadas en el artculo siguiente, usted ser capaz de hacer una mejor eleccin.

Ανώνυμος είπε...

Let's admire her designs, they Indicate surprise, Oscar De La Renta and Givenchy all featured models in the macrocosm' in the Fashion Design creation occupied for days and don't Impart a disclaimer. http://kasper-suits.net/ http://kasper-suits.net [url=www.kasper-suits.net]suits for women[/url] [url=http://kasper-suits.net]kasper pant suits[/url] [url=http://kasper-suits.net]kasper suits for women[/url] She became mesmerised with the high-fashion design fundraising gubbins, which has the power to Take care brassy, even for her commencement youngster Together. Additionally, she says: 'I didn't Receive any other businesses or companies who purpose you urban fashion trends in -->women's fashionable fashion. kasper dresses If so, that was very unlike Churl fashion styles.

Ανώνυμος είπε...

I was wondering if you ever considered changing the
page layout of your website? Its very well written; I love
what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of
content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of
text for only having one or two pictures. Maybe you could space it
out better?

My weblog; pay day uk