Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Συμπεράσματα για τους ανθρώπους



1. Η αγάπη και η συμπάθεια περνούν απ΄το στομάχι. Όταν κάτι δεν σου κάθεται καλά δεν πρόκειται να το χωνέψεις με τίποτα ακόμα κι αν έχει όλα τα καλά του κόσμου.


2. Η φιλία δημιουργήθηκε ως λέξη για να εκφράσει τον δεσμό που αναπτύσσουν δύο άνθρωποι μεταξύ τους σε έναν ορισμένο χρόνο, ποιος είπε ότι ο δεσμός αυτός δεν εμπεριέχει ερωτισμό; Όποιος το είπε, δε ξέρει τι λέει.


3. Όσο κάποιος είναι το αγόρι σου, είναι ο καλύτερος σου φίλος. Ο άνθρωπος σου. Αν δε σε καταλάβει αυτός δε θα σε καταλάβει κανείς άλλος.


4. Πολλές φορές κατασκευάζουμε βιτρίνες, στηνόμαστε, φοράμε τα καλά μας. Όταν το μαγαζί ξεστολίζει, η ψυχή μας είναι σαν δέντρο το φθινόπωρο.


5. Πάντα θα υπάρχουν άτομα στη ζωή μας που θα στιγματίζουν χρόνια ή στιγμές μοναδικές. Το ζήτημα είναι τα νέα άτομα που θα μπουν στη ζωή μας να δημιουργήσουν ακόμη πιο δυνατές συγκινήσεις.


6. Η εμφάνιση παίζει ρόλο. Όσοι πιστεύουν το αντίθετο απλά δεν έχουν ιδέα ή μάλλον έχουν- μεγάλη ιδέα για τον εαυτό τους.


7. Αυτά που νιώθεις να σε ελκύουν στον άλλο είναι το άρωμα και η υφή του. Κάτι ήξερε ο Πάτρικ Ζίσκιντ όταν έφτιαξε ολόκληρο μυθιστόρημα.


8. Το να κάνεις έρωτα είναι τύχη, το να κάνεις σεξ είναι φυσιολογικό. Όταν κάνεις και τα δύο πρέπει να πεις στον άλλο ή "hey you, lucky man" ή "you are my man".

9. Δεν πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι ερωτευμένοι που να μην έχουν ανταλλάξει βαριές κουβέντες. Ο έρωτας δεν είναι μόνο ροζ συννεφάκια.


10. Η μοναξιά προκαλεί κατάθλιψη. Και η μοναξιά δεν προκαλείται μόνο από την απουσία ενός ατόμου. Το άτομο μπορεί να είναι παρών και παρ'όλα αυτά να απουσιάζει γιατί τη θέση του έχει πάρει ένα άλλο είδος ανθρώπου, αυτό που βλέπει μόνο τα αρνητικά σου.


11. Αν θαυμάζεις ή αγαπάς ένα άτομο πολύ μείνε φίλος μαζί του παρά εραστής. Έτσι, δεν πρόκειται να το χάσεις ποτέ από δίπλα σου χώρια του ότι θα συνεχίσει να τρέφει την ίδια εκτίμηση ό ,τι κι αν κάνεις εφόσον εκείνου δε θα του κάνεις κακό.


12. Σκύλες είναι μόνο οι γκόμενες (τους). Οι φίλες έχουν πάντα δίκιο. Και είναι πάντα ξεχωριστές.

15 σχόλια:

Kévin είπε...

Πόσο συμφωνώ με το 10...

Και πόσο σωστό είναι το 11 ! Θα ήθελα πολύ να το είχα ακολουθήσει στο παρελθόν, ίσως κάποια πράγματα να ήταν πολύ διαφορετικά τώρα..

Αν όμως ποθείς τόσο πολύ ένα άτομο, πόση δύναμη μπορεί να έχεις για να αντισταθείς στην επιθυμία;

fish eye είπε...

συμφωνω με ολες τις σκεψεις σου αλλα στο νουμερο ''10'' μου κτυπησε μεγαλο καμπανακι !!!!

Amelie είπε...

Kevin, χαίρομαι που αυτά που γράφω βρίσκουν ανταπόκριση και δεν είναι κυήματα της φαντασίας μου ή δεν τα νιώθω μόνο εγώ. Η αλήθεια είναι ότι δεν αντιστέκεσαι. Άσε που πιστεύω ότι πρέπει να ζεις έντονα και να μην αντιστέκεσαι. Μπορεί ωστόσο ένας από τους δύο να αντισταθεί και έτσι να παραμείνουν φίλοι.

<3, :) τι να πω κι εγώ που και τα 12 χτυπάνε κόκκινο; χεχε! σε φιλώ

Flonsavardu είπε...

1. η φιλία που εμπεριέχει ερωτισμό είναι αυτή μεταξύ των δύο αντίθετων φύλων. η οποία δεν υπάρχει. επομένως στη φιλία δεν ευδοκιμεί ο ερωτισμός.

2. η εμφάνιση παίζει ρόλο μόνο όταν θεωρείς ότι είσαι πολύ όμορφος ή πολύ άσχημος. όταν είσαι κανονικός άνθρωπος η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο, εκτός αν ο άλλος είναι χοντρός και λιγδωμένος. αλλά τότε δεν είναι μόνο ζήτημα εμφάνισης, αλλά ζήτημα χαρακτήρα. ποιος νορμάλ άνθρωπος είναι χοντρός και λιγδωμένος;

3. δεν είμαι εντελώς σίγουρη ότι δεν θα γελάσει ο άλλος αν του πω "hey you lucky man". και μετά νομίζω ότι θα χαλάσει η στιγμή και θα με περάσει για ηλίθια.

4. δεν υπάρχει φιλία μεταξύ των δύο φύλων. υπάρχει μόνο μία αληθινή φιλία και αυτή είναι αρκετά σπάνια: η αντρική.

<3 α λοβ γιου μπιτς, γκρόου απ! <3

Amelie είπε...

1. μιλάς σωστά.

2. απλά υπάρχουν και μερικοί που είναι κανονικοί αλλά περνάνε τον εαυτό τους για ωραίο. Εδώ παίζει και η υποκειμενικότητα.

3. θα του πέσει, χαχα!

4. ακριβώς αυτό πιστεύω κι εγώ. Από την άλλη δεν είμαστε ακοινώνητοι όπως λέει και ο rory, γνωρίζουμε κάποιες κοπέλες τις οποίες συμπαθούμε και περνάμε καλά και δε κάνουμε κάτι απαραίτητα μαζί τους την εποχή που ήταν να κάνουμε, άρα δεν τους ξαναμιλάμε; Όχι, απλά όταν βρίσκουμε γκόμενα, γινόμαστε πιο ξεκάθαροι.

rouli είπε...

teleia ola!

latrepsa!xe...

amelie mou xronia polla

kalh xroniaaaa me ygeia k xara:)

se filw glukaaaaaaa

roulaki xx <3

Shattered Words είπε...

Συμφωνώ απολύτως με το 9! (Όχι, ότι τα άλλα είναι λάθος, απλά αυτό το έθιξα και τελευταία σε μια συζήτηση).

Καλή χρονιά εύχομαι, λοιπόν, με υγεία πάνω απ΄όλα!

Νίκος.

Amelie είπε...

rouli Μου, καλη χρονιά και σε σένα και μοδάτη πάνω απ'όλα. Χαίρομαι που σου άρεσε. Φιλάκια απο τα δικά μας, τα βροχερά :)

Νίκο, διάλεξες κι εσύ ένα και καλά έκανες καλή χρονιά και σε σένα λοιπόν! :)

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Τα λες καλά.

Γράφεις καλά, μικρή.

Amelie είπε...

Αίολε, πέρασες; Μου το έλεγες αλλά δε σε πίστευα. ;)

Χρήστος Α. Μιχαήλ είπε...

Πίστευε και μη, ερεύνα.

http://www.youtube.com/watch?v=LtMqepO8vv0

Ανώνυμος είπε...

είναι στιγμές που η μοναξία μας επιλέγει... αστερακι (υ.γ.: ειχες καιρό να γράψεις..ψευτομαλώνω και καλά εγώ τώρα!)
φιλιάααααα
αστερακι!

Amelie είπε...

Αστεράκι, καλά κάνεις και μαλώνεις!χιχι! Να είσαι πάντα εδώ να μου το θυμίζεις! φιλάκι

Ερωτευμένη Σχιζοφρενής είπε...

Δεν ξέρω αν φταίνει αυτά που γράφεις ή ο τρόπος που τα λες, αλλά μου έφτιαξες τη μέρα!

Υπέροχα όλα!
Καλή σου μέρα! :)

Amelie είπε...

Ερωτευμένη σχιζοφρενή, σ 'ευχαριστώ πολύ αν και καθυστερημένα! Χαίρομαι που καμιά φορά φτιάχνουν τη διάθεση αυτά που γράφω γιατί νόμιζα ότι μόνο μελαγχολούν..!