Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

So, am I good or bad?

*photo from we hear it
  
 Έχεις μάθει να αγαπάς, το έχεις καταφέρει ενώ άλλοι άνθρωποι προσπαθούν χρόνια να αγγίξουν λίγο το νόημα της φράσης αυτής μα τελικά καταφέρνουν μόνο να συνηθίσουν ή να ταλαιπωρήσουν με την αγάπη τους. Θέλω να διηγηθώ την ιστορία της Α. μα σήμερα είμαι πολύ εξουθενωμένη για να το κάνω. Είναι σα να έχω δώσει μάθημα ή να έχω κάνει 5 φορές έρωτα. Μπορεί και τα δύο. Και μετά να πήγα και για καφέ και να έπιασα την πάρλα για κάτι ώρες, να συζήτησα τα γκομενικά/τικάνωστηζωήμουκαιμεποιον που για μένα χειρότερη ψυχοβγαλτική φιγούρα δεν υπάρχει και σα να μην έφταναν όλα αυτά να βρίσκομαι στη μέση του πουθενά, φτυσμένη και χαστουκισμένη.
  Έχεις μάθει να κουβαλάς. Ναι, να κουβαλάς, στην πλάτη σου ένα σωρό ιστορίες. Να ακούς, να συμπονείς. Έχεις μάθει πως ο γκόμενος που θα βρεις δεν είναι τράπεζα με διαρκές ωράριο αναλήψεων, πως δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι και πως στους Κινέζους οι οδηγίες χρήσης είναι στα κινέζικα- έτσι και στους άντρες οι οδηγίες χρήσης είτε είναι κινέζικα είτε τις ανοίγεις και εκρήγνυνται τα χαρτάκια σαν το πιστολάκι που αγόρασες τις προάλλες. Έχεις μάθει να κάνεις έρωτα. Αμέ. Έχεις μάθει τι είναι το Δt, χρήσιμο πράγμα.
Ξέχασες κάτι;
Την αξιοπρέπειά σου.
Ξέχασες να την πάρεις μαζί σου. Και τι να τα κάνω εγώ τα πτυχία και τα ντυσίματα όταν στην προηγούμενή σου ζωή καθόσουν σα ζώο να σε εκμεταλλεύονται και να μην καταλαβαίνεις. Α., ξύπνα! Μου θυμίζεις κάτι χαζές στο άλτερ που κλαίνε την μοίρα τους. Ξύπνα, πριν να είναι κάθε μέρα και πιο αργά.

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

μπήκα πρώτη φορά στον χώρο σου.
Ωραίο το κείμενο, ωραία η γραφή.
Μου άρεσε η σελίδα και όλα τα λεφτά η αρχική σου εικόνα. Να υποθέσω πως ο... κρεμασμένος είναι άντρας :[

Amelie είπε...

yannidakis, καλώς ήρθες λοιπόν :) Χαίρομαι πολύ που σου αρέσουν όλα αυτά. Ναι, είναι ο Ken :p Είναι περίεργο ε; Από την μια Αμελί, από την άλλη κρέμασμα. Αποκαλύπτει ακριβώς τον λόγο δημιουργίας του μπλογκ και την σύγχυσή μου με την αντίθετο φύλο, λογικά όχι μόνο τη δική μου. Αμ τι νόμιζες; Υπάρχει ολόκληρη κοσμοθεωρία πίσω από αυτό!